Opinió

Cristiano Ronaldo i Albert Rivera

Fa un somrís de mandril satisfet: “En Cristiano Ronaldo és el millor de la història”

“Soc el millor de la història.” T’ho etziba així, sense vaselina, traient-la a passejar pel barri per pal·liar el buit dels petons robats i fer un cop d’estat sobre el teu prestigi de mascle alfa. La nena detecta la tensió entre sementals i avergonyida d’haver traït la teva humilitat franciscana, salva el xoc entre dominadors guiant el nouvingut cap a la cuina mentre segueixes a la porta amb la daga clavada a la teva neurona: “Soc el millor de la història.”

D’acord, la vida li somriu i cobra bastant per la seva feina, però no t’imagines Kafka entrant a casa teva vestit d’escarabat escopint sobre els grans de la literatura per realçar les pròpies virtuts. Quin va ser l’error a l’educar la teva filla? Potser li vas explicar malament el conte de la caputxeta que tanca la iaia al microones i s’allita amb el llop? No et talles i et permets el luxe d’insultar-lo en silenci: “Sijena.”

Us asseieu a taula i declares una treva per la nena, el teu vot a l’esquerra radical i els llibres d’autoajuda de Bucay que vas cremar després de vèncer la setena depressió. El mires i en sentir-lo elogiant la seva capacitat per sobreviure a pesar de les conspiracions soviètiques per enfonsar-lo, el veus com el que és: un desconegut que palpa la cuixa de la teva filla en alguna parcel·la habitada per naus industrials. Trenques l’armistici i et rearmes de nou. –“Messi o Cristiano?” Fa un somrís de mandril satisfet: –“En Cristiano és el millor de la història.” Ho repeteix suposant que ets sord o imbècil, i ara mateix, al greuge de ser el cretí que toca la pubilla, s’hi afegeix el fet que està endrapant un entrecot al pebre verd a costa de la teva paga doble. Ja no pots més.

Recordes la cançó d’Els Pets, una retirada a temps sempre és una victòria, i amb l’orgull desfet t’interesses per les seves Pilotes d’Or, més que res perquè així t’estalvies l’apologia de l’Albert Rivera com l’encarregat de regenerar la porqueria. Tot sigui per la nena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)