Editorial

L’EDITORIAL

Un equip que no es rendeix mai

El Barça d’Ernesto Valverde no ens deixa de sorprendre. Amb un avantatge confortable al capdavant de la lliga, perdent per 2-0 al camp del Sevilla quan el partit agonitzava i amb l’anada dels quarts de final de la Champions contra la Roma a tocar, i quan el més fàcil era deixar-se anar, els blaugrana no es van rendir i, liderats per Messi, van ser capaços de fer dos gols en un minut i esgarrapar un empat. La ratxa d’imbatibilitat en la lliga continua. Una dada simplement estadística, però que els jugadors blaugrana van demostrar ahir que sí que els importa.

El Barça no va fer un bon partit ahir a Sevilla. Molt tou en defensa i desencertat en atac, el més lògic era que el Barça hagués acabat perdent el partit. I no ho va fer. No ho va fer perquè els blaugrana no volen perdre ni en els entrenaments, especialment Messi. I quan va entrar el primer gol –després de dos xuts al pal–, van ensumar la por del Sevilla i no el van perdonar. Justament el que els andalusos havien fet amb el Barça en els nombrosos contraatacs de què van disposar. El Sevilla i el Barça es veuran les cares d’aquí a 20 dies en la final de la copa en un partit que serà una altra història. Fins i tot pot ser bo per al Barça de cara a la final del Wanda que el partit d’ahir anés com va anar. Ara ja estan avisats del que no s’ha de fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)