Editorial

L’EDITORIAL

El Barça té les semifinals a tocar

El Barça acarona les semifinals de la lliga de campions després de golejar ahir la Roma (4-1) en l’anada dels quarts de final. L’eliminatòria s’acabarà de resoldre dimarts a l’Estadi Olímpic de Roma, però no hi ha dubte que el Barça és el gran favorit per tornar a unes semifinals de la Champions que no disputa des de la temporada del seu últim títol. L’equip d’Ernesto Valverde va fer un partit gris, sense brillantor contra un equip que es va tancar i va pressionar molt, però va tenir aquell punt de sort que cal tenir per lluitar pels títols amb els dos autogols que es va fer l’equip romà. Sigui com sigui, els gols van arribar perquè el Barça estava a l’àrea rival i no va donar mai res per perdut. I quan la Roma es va haver d’obrir una mica va tenir més facilitat, però ahir no era el dia dels davanters. El Barça sí que va saber treure profit de les errades del seu rival, que en la Champions i en aquest punt de la competició es paguen molt cares. La Roma ho va pagar i ara dimarts haurà de jugar com no acostuma a fer-ho per buscar el 3-0 que els classificaria.

Un 3-0 que també haurà de buscar el Manchester City de Pep Guardiola, sorprenentment golejat a Liverpool en l’altre partit d’ahir. La Champions encara promet emocions molt fortes en les properes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)