Editorial

L’EDITORIAL

Espanya, el ridícul que no s’atura

En dos dies hem sabut que a l’executiu espanyol li han clavat dues bufetades sonores. Dimarts vam tenir notícia que el Tribunal Constitucional –sí, el seu– va tombar la discutida llicència única, vergonyosa invasió competencial perpetrada pel duet Wert-Cardenal amb impunitat total, pretextant que buscava eficiència i racionalitat, quan només perseguia recentralitzar i finançar amb els diners de les federacions i els esportistes autonòmics el que el CSD havia deixat d’aportar a les federacions espanyoles.

Dimecres, segon fet hilarant, aquest ja en clau internacional, i per tant, dels que a la llarga faran mal. És un esport tan minoritari com l’halterofília i és un campionat acotat a categories júnior i sub-23. Però és un europeu, i la Corunya l’ha perdut perquè novament la unitat d’Espanya preval sobre la realitat, i el govern espanyol –Dastis i Méndez de Vigo no s’han dignat ni a respondre la petició– no ha volgut que Kosova competís amb la seva bandera en territori hispà. Kosova és reconegut per la majoria de la comunitat internacional i pel COI, però no per Espanya, que, d’altra banda, no l’ha pogut vetar en els imminents Jocs Mediterranis de Tarragona. Fent amics a Europa i al món, però també en l’esport i la societat gallega... autèntic graner de vots del PP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)