Editorial

L’EDITORIAL

El valor afegit de la decisió de Rakitic

Ivan Rakitic ha decidit quedar-se en el Barça i situa el marcador de l’últim any entre el Barça i el PSG en 2-1 encara per als francesos. L’estiu passat ni va venir el pretès Verratti ni es va quedar Neymar, però ara Rakitic no es mourà del Camp Nou i caldrà veure què passa amb Rabiot. En tot cas, el Barça ja sap quin peu calça l’ostentós club francès i el seu riquíssim propietari. Al galliner del futbol europeu els galls han de mantenir les formes però també han de saber jugar les seves cartes, sobretot quan no són les mateixes: mentre el Barça és presoner de les clàusules de rescissió, el PSG no en té. Diu que no ven, i tal dia farà un any.

Quan s’analitzen els moviments de jugadors, sovint s’obvia el principi bàsic: un jugador sota contracte no es mou si no vol. Iniesta va explicar que el curs 2016/17 havia fet saber que no escoltaria cap oferta i aquesta és una informació que circula en l’entorn dels representants i directors esportius. Escoltés o no propostes, en el cas de Rakitic la decisió ha estat del croat. Es queda sense cobrar més, i aquest fet revalora l’estratègia del Barça i també el criteri de Valverde (“som aquí per guanyar, no per fer negocis”). Però si Rakitic es queda sense cobrar més, també estaria bé que el club li agraís el gest, encara que fos sense fer-ne publicitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)