Editorial

L’EDITORIAL

El dolor transformat en estímul

“Tots ens vam quedar amb l’espina clavada de la Champions i amb la manera com va anar l’eliminació. Prometem fer tot el possible perquè aquesta copa tan bonica i desitjada torni a ser al Camp Nou.” Quan Messi va agafar el micròfon en la prèvia del Gamper, el barcelonisme va quedar tan sorprès per la contundència del seu nou capità com alleujat per la presa de consciència del líder de com de fonda va ser la ferida de Roma i del fet que el Barça fa massa anys que no visita ni les semifinals de la Champions.

Avui comença el trajecte 2018/19 per a la lliga de campions amb el sorteig de la primera fase. Que la promesa de Messi acabi en profecia requereix, d’entrada, fugir d’eufòries. El Barça és en el primer bombo com a campió d’una de les lligues potents i, per tant, no ha de témer cap rival però els ha de respectar tots, tant si el del tercer bombo és el més potent possible com si el del segon fos el Shakhtar. Tot, sense perdre de vista que la Champions no es guanya en els sis partits de la primera fase, sinó jugant-ne set més i no fallant en els decisius. El Barça s’ha convertit en especialista a gestionar curses de fons –la lliga– però ha d’aprendre a mantenir un nivell absolut de concentració i atenció al detall en competicions amb puntes d’exigència com ara la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)