Editorial

L’EDITORIAL

L’exigència comença des del primer rival

Queden gairebé tres setmanes perquè arrenqui la Champions que hauria de marcar un punt d’inflexió en la trajectòria europea del Barça, sobretot, pel compromís verbalitzat per Leo Messi de posar els cinc sentits al camp per rescabalar-se de les últimes patacades.

Valverde ja té els primers rivals per estudiar. Cap és exòtic però, en conjunt, el grup és un dels tres més exigents, a gran distància de, per exemple, el del Madrid. El Tottenham és un dels equips més en forma de la Premier, té crèdit guanyat des que es va imposar al Madrid en la primera fase d’un any enrere, juga de memòria i no li cal acoblar nous jugadors perquè no en té. La seva presència impedia la del temut Liverpool –l’equip de més potencial del tercer nivell– però la presència del PSV es compensa de sobres amb l’Inter, l’equip de més nivell del quart grup i un dels que han gastat amb ganes per reforçar-se aquest estiu. El Barça és el favorit, però haurà d’extremar la prudència i el respecte perquè, a banda d’haver-se de jugar el primer lloc previsiblement amb els anglesos de Pochettino, ha de ser conscient que sumar els 12 punts que hi ha en joc contra els altres dos rivals li costarà més esforç que, per exemple, al Madrid, que tampoc té en la Roma un rival de la seva altura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)