Editorial

L’EDITORIAL

Nou de nou per arribar a l’aturada

El Barça arriba a la primera aturada de la lliga pels partits de les seleccions en la millor situació possible: en el primer lloc de la classificació després d’haver sumat els nou punts possibles en els tres primers partits de lliga. Ahir l’equip d’Ernesto Valverde va passar per sobre de l’Osca en la segona part després d’haver patit massa en defensa durant els primers 45 minuts. Perquè encara que el Barça va guanyar el partit amb un resultat (8-2) d’altres temps, no hem d’oblidar que es va arribar al descans amb un 3-2. L’Osca, molt valent, va marcar primer i no es va amagar mai, però quan l’equip blaugrana, amb un Messi novament immens, va començar a carburar, no va tenir res a fer. La contundència de l’atac blaugrana es va imposar davant un equip valent, atrevit, que va deixar en evidència la defensa blaugrana en més d’una ocasió.

Ernesto Valverde va tornar a confiar en els jugadors de la temporada passada malgrat que la teòrica feblesa del rival –només confirmada en la segona part– i el fet que ara hi ha una aturada, convidava a fer rotacions en l’onze. Lenglet, Arthur i Arturo Vidal, tres dels fitxatges, van tenir els seus minuts quan tot estava ja decidit, però el pes va tornar a estar en mans dels titulars habituals.