Editorial

L’EDITORIAL

Torna la lliga amb el lideratge en joc

Després d’una setmana sense futbol de primera, el partit de la jornada es juga al Wanda. L’objectiu del Barça és allunyar el partit dels paràmetres que han marcat les seves últimes actuacions en la lliga. Si no ho aconsegueix, les possibilitats que els de Valverde deixin el lideratge a mans de l’Atlético creixeran exponencialment si el Barça no esmena les últimes actuacions. La conjunció d’un equip, el matalasser, que, protegint permanentment Oblak sap penalitzar com pocs l’errada del rival, amb un rival, els blaugrana, que ha exhibit una fragilitat defensiva preocupant és un còctel emmetzinat que no s’hauria ni de tastar.

Hi ha elements que no és possible ignorar avui. Primer, que malgrat la demostrada competitivitat del Barça contra grans rivals com el Madrid o l’Inter i la sensació que el rendiment de l’Atlético en l’inici de curs no espanta, la realitat és que els separa un sol punt. Afegim-hi que al Wanda només hi han cedit un empat i que quatre dels sis equips que hi han jugat no hi han marcat, i tindrem un quadre més precís dels obstacles que cal vèncer. Que Griezmann estigui sobremotivat per l’afer amb el Barça a l’estiu o les baixes entre els titulars d’uns (Juanfran, Godín i Jiménez en els locals i Rakitic en el Barça) són aspectes secundaris abans del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)