Editorial

L’EDITORIAL

El Girona surt victoriós de Cornellà

La solidesa de l’Espanyol a l’RCDE Stadium i l’efectivitat del Girona lluny de Montilivi. L’Espanyol havia guanyat tots els partits que havia disputat com a local i el Girona no havia estat derrotat encara com a visitant. Una de les dues ratxes estava condemnada a ser trencada i va ser la de l’Espanyol. El fortí de Cornella-el Prat va ser assaltat amb èxit per un Girona que ha jugat dues vegades al feu espanyolista i en les dues ocasions n’ha sortit victoriós. L’efectivitat de Stuani, pitxitxi en solitari, que va fer dos gols en tres minuts, va obligar l’equip de Rubi a jugar a contrarellotge i això va fer que no desenvolupés el seu joc habitual a casa d’aquesta temporada. El Girona, tot i les baixes que va acumulant, es va mostrar molt sòlid i amb dos homes en un estat de forma excepcional, Bounou al darrere i Stuani al davant, es va emportar una victòria que el situa amb 20 punts, els mateixos que té el Real Madrid, un menys que l’Espanyol, cinc menys que el Barça i a sis del lideratge que té el Sevilla. I ja s’han jugat 13 jornades de lliga. Per a l’Espanyol, la derrota d’ahir trenca una ratxa molt bonica però no ho hauria de fer amb la confiança en el seu joc.

Els tres equips catalans estan en la zona alta de la lliga i això és una gran notícia. I d’aquí a dues jornades serà el Barça qui visitarà l’RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)