Editorial

L’EDITORIAL

El primer lloc passa per Eindhoven

El Barça va certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions al camp de l’Inter i ara busca el primer lloc del grup. En farà prou amb una victòria aquest vespre al camp del PSV Eindhoven. Si no suma els tres punts haurà d’estar pendent del que faci l’Inter en la visita al Tottenham, i si el resultat no li fos favorable, tot quedaria per resoldre en el Barça-Tottenham de l’última jornada. Ernesto Valverde va deixar clar ahir que, tot i les baixes, aniran a buscar avui la victòria. Fins ara el Barça ha estat un equip molt fiable en la Champions. Molt més sòlid i regular que en la lliga, i avui caldrà veure si també ofereix la seva imatge europea i no la de la competició estatal. Tornen Coutinho i Rakitic i no hi seran Luis Suárez, Arthur ni Sergi Roberto, la qual cosa farà que l’entrenador hagi de tornar a fer canvis.

El Real Madrid ja va fer ahir la feina, i la victòria al camp del Roma li assegura tant la classificació –que ja tenia abans de jugar, per la desfeta del CSKA– com el primer lloc del grup. Florentino, Solari i tot el madridisme respiren una mica. Per al València, en canvi, ahir es va consumar l’eliminació de la Champions amb la derrota a Torí contra el Juventus. Un final lògic, tenint en compte la dificultat del grup en què estava i la irregular trajectòria de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)