Editorial

L'EDITORIAL

Una ratxa amb denominació d'origen català

La gran ratxa de títols de la selecció espanyola d'hoquei sobre patins es va acabar dissabte a la nit a Alcobendas. El combinat dirigit per Quim Paüls no va passar de l'empat contra Portugal en l'últim partit de la lligueta i Itàlia, que s'ho mirava des de la graderia, es va emportar el títol. S'acabava així la ratxa que va començar l'any 2004 de deu grans competicions consecutives (cinc mundials i cinc europeus) amb triomf de la selecció espanyola. La ratxa de títols s'ha acabat tot i que la selecció espanyola no ha perdut cap partit a Alcobendas i continua sense ser derrotada des del mundial del 2003. La desfeta d'Alcobendas no hauria de ser el final de res, i menys encara quan Quim Paüls s'estrenava en el càrrec. A Espanya li va faltar un gol per ser campiona. El mateix gol de diferència amb què van acabar cinc dels partits decisius en la ratxa de deu títols que ara ha acabat i que deixen clar que algun es podia haver perdut i es va acabar guanyant. Al revés del que ha passat ara.

El que no canvia és que sense els jugadors catalans Espanya no seria el que és en l'hoquei sobre patins. A les seleccions espanyoles que han guanyat aquests deu títols hi han jugat 26 jugadors diferents, 25 de catalans i un d'asturià. La ratxa ha estat espanyola però feta a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)