Editorial

L'EDITORIAL

Una altra imatge per ajudar el país

El Camp Nou serà aquesta tarda l'escenari d'un partit de futbol entre el Barça i l'Athletic de Bilbao que serà més que un enfrontament esportiu. No pel que tots dos equips facin sobre el terreny de joc, sinó per la data –dos dies després de la Diada–; perquè el Barça farà un mosaic per commemorar el Tricentenari; perquè els jugadors blaugrana tornaran a lluir la samarreta amb la senyera, i perquè encara ressona l'èxit espaterrant de la V. Malgrat que Carles Vilarrubí ens volgués fer creure dijous que no cal que el club s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir perquè l'assemblea del 2013 ja s'hi va pronunciar a favor –els tractats, els pactes, se signen, no hi ha adhesions
verbals–, no es pot obviar que el Barça té la història que té i que el Camp Nou ha estat escenari de grans moments catalanistes. Avui se'n ha d'escenificar un altre, més simbòlic que res més, però que aportarà una altra imatge que, internacionalment parlant, ajudarà al procés que viu Catalunya. I tampoc hem d'oblidar els insults rebuts per un dels jugadors emblemàtics del Barça, Gerard Piqué, per haver mostrat al món la seva participació en la V. El Barça té i tindrà sempre una força que està per damunt de les persones que, en un o altre moment, estiguin al capdavant de l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)