Editorial

L'EDITORIAL

L'OK Lliga: ben catalana i molt competitiva

L'OK Lliga va arrencar ahir a Mataró farcida d'al·licients i amb una majoria absoluta abassegadora de jugadors del Principat distribuïts entre els tretze conjunts catalans i també presents en els altres tres clubs que la configuren –Liceo, Cerceda i Alcoi–. La lluita pel títol es presenta apassionant, amb un Barça que mirarà de revalidar-lo amb el mateix equip que l'any passat i amb el Liceo i el Reus preparats per discutir-li tant com sigui possible la supremacia. Els del Baix Camp i els gallecs, de fet, ja van ser campions aquesta dècada. Tractant-se d'una fase regular única com els últims anys –el play-off es va suprimir per abaratir costos– seria desitjable que la lliga mantingués l'interès el màxim possible en la cúspide per atorgar valor afegit al campió i en clau de públic i ressò mediàtic. Pel mig, en la lluita per entrar a Europa, i per sota, per evitar els tres llocs de descens, els marges en la taula són estrets i la competitivitat està garantida.

A pesar de la marxa de jugadors de talent a Portugal o Itàlia fruit de les dificultats econòmiques, l'OK Lliga manté un nivell veritablement alt. També cal donar la benvinguda al Manlleu, que jugarà a dalt de tot per primera vegada en la seva història i s'afegeix a la llarga llista de clubs catalans que ho han aconseguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)