Editorial

L'EDITORIAL

Barça-Bayern, preparats per al gran repte

El Bayern és molt perillós fins i tot amb baixes de pes, però les sensacions són positives, amb un Barça en un gran moment

El Barça afronta una intensa recta final de temporada i avui toca fer el primer pas cap a la final de la Champions de Berlín contra tot un Bayern de Munic, dirigit, a més, per Pep Guardiola. El retorn del tècnic català al Camp Nou fa molt especial el matx per a l'afició culer, però Messi va assenyalar dues qüestions fonamentals en la seva compareixença d'ahir: que per al Barça el que és fonamental del partit és guanyar els bavaresos i que malgrat les baixes substancials que té el rival, com les de Robben i Ribéry, el Bayern és un equip poderós. Ara, cal evidenciar que el Barça està preparat per a aquest gran repte. Com va dir ahir també Luis Enrique, les sensacions són positives. El seu equip està en un nivell molt alt i per molt que, com va dir el tècnic blaugrana, sempre s'esperi del Bayern i de Guardiola sorpreses que compliquin el partit, el potencial blaugrana és immens, amb un trident de luxe liderat per Messi, un bon estat de forma de l'equip amb només baixes puntuals com la de Mathieu i molta seguretat defensiva i a la porteria de Ter Stegen. Tant Messi com Luis Enrique van rebutjar que hi hagués un favorit, però el Barça viu un moment dolç que serà important aprofitar avui, en la mesura del possible, per viatjar a Munic amb avantatge, tot i que l'objectiu ha de ser intentar guanyar els dos partits. I si algú pot vèncer el Bayern de Guardiola, aquest és el Barça de Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)