Editorial

L'EDITORIAL

El Barça no sap especular

La visita a l'Allianz Arena arriba en un moment dolç per als blaugrana i en una situació de dificultat per als bavaresos

La prudència i el respecte als col·legues impedeix a tècnics i jugadors del Barça cridar que ja tenen la lliga al sac. Fan bé, però la veritat és que la hi tenen i només falta lligar-la amb una victòria al Calderón o, si no ho aconsegueix, amb un triomf al Camp Nou contra el Deportivo. Això, si el Madrid guanya els dos partits que li queden. Amb la consciència de tenir el peu al coll al primer títol de la temporada, l'equip viatja a Munic, on demà es juga el pas a la final de Berlín. El 3-0 que els blaugrana van endossar al Bayern en l'anada de les semifinals de la Champions és un avantatge colossal, difícilment imaginable abans que es jugués el partit. La visita a l'Allianz Arena arriba, a més, en un moment dolç per als blaugrana i, en canvi, en una situació de dificultat per als bavaresos, dirigits per Pep Guardiola. La trajectòria del Barça en la lliga de campions és impecable, malgrat que s'ha trobat esculls d'envergadura en el camí: el PSG en la fase de grups i en els quarts de final, el Manchester City en els vuitens de final i el Bayern al Camp Nou en l'anada de les semifinals. Fins avui els ha superat tots amb solvència, brillantor i amb algunes genialitats del millor Messi. Luis Enrique no es refia dels alemanys, però ha repetit una vegada rere l'altra que sortiran a guanyar. És la seva manera d'entendre el futbol del Barça i la millor estratègia per afrontar el partit. Sortir a especular amb el resultat seria un error garrafal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)