Editorial

L'EDITORIAL

Per al Barça, avui només ha d'existir la copa

El Barça ha de gestionar el fet que a una setmana vista té davant seu la final de la Champions, que disputarà a Berlín amb el Juventus

El Barça afronta avui el segon capítol de la temporada en la recerca del triplet que li permeti tornar a fer història. Si bé la temporada ja es pot donar per magnífica amb el títol de lliga al sarró i dues finals per disputar, guanyar el triplet retornaria el club blaugrana al cim del futbol mundial. Però per aconseguir-ho cal començar per guanyar la final de la copa d'avui contra l'Athletic de Bilbao. Hi ha un cert consens sobre el paper de favorit del Barça. Mentre que l'Athletic no passa per la seva millor temporada dels darrers anys. Però els bascos són un club veterà, especialistes en aquest torneig, amb un futbol de proposta i liderats per un gran entrenador com és Valverde. El Barça, en canvi, ha de saber gestionar el fet que a una setmana vista té davant seu la final de la Champions que disputarà a Berlín contra el Juventus. I la millor manera de fer-ho és no deixar-se enlluernar ni condicionar per un trofeu tan important com l'europeu. Per la qual cosa convindria que els blaugrana es mentalitzessin, de manera que avui només pensin en la copa i aparquessin la Champions momentàniament. El fet de jugar a casa, tot i que amb la paradoxa de figurar com equip visitant, pot tenir aspectes positius i negatius per al Barça. En tot cas, Barcelona de ben segur que serà, un cop més, una festa de confraternitat entre catalans i bascos. Fins i tot per xiular conjuntament qui vulgui i a qui vulgui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)