Editorial

L'EDITORIAL

Una Champions de sang i suor per fer història

Després de l'empat, el Barça va saber resistir fins que Luis Suárez va fer el segon gol en el moment més oportú per fer història

El Barça ja té al sarró la seva cinquena Champions després de guanyar la final de Berlín contra el Juventus. Una lliga de campions que serveix als blaugrana per fer el triplet i passar a la història en ser l'únic equip d'Europa que ha aconseguit dos cops els tres grans guardons. I la gesta ha de ser especialment valorada perquè la d'ahir és una gran victòria, treballada fins a l'extenuació. Malgrat el gol matiner de Rakitic en el minut 4 i la superioritat dels de Luis Enrique en la primera part, amb diverses ocasions, el Juventus no es va rendir en cap moment i va posar en dificultats l'equip català, afavorit per un arbitratge nefast que va tolerar un joc dur més enllà dels límits. El gol de l'empat en la segona part va desfermar la pressió dels italians. Però si alguna cosa ha demostrat Luis Enrique és haver imprès caràcter a l'equip. Tot i les dificultats en la defensa, el Barça va saber resistir fins que Luis Suárez va marcar el segon gol en el moment més oportú. L'equip ahir va lluitar contra els elements i malgrat que Messi no va poder marcar, neutralitzat per la dura defensa de la Juve, el crac va liderar un Barça que va saber trobar els recursos alternatius per assolir una gran victòria. Amb Iniesta i Busquets al capdavant d'un immens centre del camp. Champions i triplet per a un increïble Barça que ha fet història des de l'excel·lència però també des de l'entrega i el compromís més absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)