Editorial

L'EDITORIAL

Tret de sortida a les eleccions del FC Barcelona

Ha començat la campanya de les que, probablement, seran les eleccions blaugrana més emocionants i disputades dels darrers anys

Amb la presentació oficial ahir de la precandidatura de Josep Maria Bartomeu, i en espera que Joan Laporta faci la seva dilluns però amb l'expresident ja en la cursa electoral després del seu vídeo impactant, es pot donar per inaugurada la campanya de les que, probablement, seran les eleccions blaugrana més emocionants i disputades dels darrers anys. Ahir també es va presentar Jordi Majó, que completa el sextet de precandidats juntament amb Agustí Benedito, Toni Freixa i Jordi Farré. Bartomeu va inflar el pit en el seu acte, envoltat d'una bona part de la que era fins ara la junta directiva del Barça i de les fotografies del trident i el triplet, que ha mostrat com a principals asos electorals. I Majó es va situar com un candidat al marge dels enfrontaments de les famílies blaugrana, amb Laudrup com a director tècnic i un projecte interessant de sistema participatiu per als socis. És evident que la concurrència de Laporta polaritzarà la campanya entre ell i Bartomeu. El fins ara president surt com a favorit i Laporta s'entreveu com l'únic que li pot fer ombra. Però Benedito, el 2010, i Majó, el 2003, ja van demostrar que són candidats a tenir en compte. I, per descomptat, un Freixa experimentat i, fins i tot, Farré, més novell, poden tenir molt a dir-hi. Tot just acaba de començar un procés que, no oblidem, és per triar la direcció de l'entitat més important del país. Serà trepidant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)