Editorial

L'EDITORIAL

Un Barça de bàsquet sense ànima

Els dos partits al Palau són per sobreviure, per no veure com el rival celebra la lliga a casa i per tornar a Madrid per al cara o creu

El Barça de bàsquet haurà de canviar molt i moltes coses si vol revalidar el títol de la lliga ACB de bàsquet. Després del que s'ha vist en els dos primers partits de la final que l'enfronta amb el Real Madrid, i especialment en el matx d'ahir, difícilment ni el més optimista dels aficionats culers deu pensar que els homes de Xavi Pascual podran guanyar tres partits de manera consecutiva al seu rival. El Real Madrid ho ha guanyat tot aquesta temporada, mentre que el Barça està molt lluny dels seus objectius i res no fa preveure que tot hagi de canviar en els propers dies. L'equip de bàsquet blaugrana és ara un grup sense ànima, que s'ensorra quan rep el primer cop i que és incapaç de retrobar el camí. Ja ha passat en altres ocasions que els blaugrana semblava que anaven perduts, que no tenien res a fer i al final ressuscitaven i s'emportaven un títol. L'última vegada va ser en la final de la lliga passada, quan el Real Madrid també era el favorit, també tenia el factor pista a favor i al final a l'equip de Xavi Pascual li va sobrar un partit i tot. És clar que llavors van guanyar el primer matx a Madrid i van poder sentenciar al Blaugrana. Ara els dos partits al Palau són per sobreviure, per no veure com el rival celebra la lliga a casa i per tornar a Madrid per al cara o creu. El somni de tots els aficionats culers és tornar a Madrid. Una altra cosa és que aquest somni es faci realitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)