Editorial

L'EDITORIAL

I Messi i Mascherano ja són aquí

El repte d'afegir dos títols més
al palmarès del Barça durant el
mes d'agost
és molt llaminer

Leo Messi i Javier Mascherano es van incorporar ahir a la disciplina del Barça, quatre dies abans del que els tocava, ja que el club els havia donat vacances fins dilluns per la seva participació en la copa Amèrica de futbol, competició en què l'Argentina va arribar a la final. Messi i Mascherano, especialment el davanter, tenen sempre entre cella i cella guanyar-ho tot, i el repte d'afegir dos títols més al palmarès del Barça en el mes d'agost és molt llaminer. Des que es va aconseguir el triplet en la final de la lliga de campions de Berlín, l'objectiu va passar a ser guanyar els sis títols que el Barça de Guardiola –amb molts jugadors que encara estan a la plantilla barcelonista actual– va aconseguir el 2009. La supercopa d'Europa contra el Sevilla es jugarà l'11 d'agost i els dos partits de la supercopa d'Espanya contra l'Athletic de Bilbao seran el 13 i el 17 d'agost. Seran, doncs, dos títols en joc en set dies i cal estar a punt.

No descobrirem ara l'ambició personal de Messi i el seu compromís amb el club i els companys. Ell i Mascherano –com una mena de germà gran–, ja treballen per fer millor l'equip i ajudar els companys. Després passarà el que passarà al camp, però Messi –i Mascherano– han tornat a demostrat les ganes que tenen de fer el que millor saben i tanta gent agraeix: jugar bé a futbol i intentar guanyar títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)