Editorial

L'EDITORIAL

El Barça abaixa el cap, calla i paga la multa

Ni serà l'últim, digui el que digui la UEFA. O és que el Barça té la intenció d'impedir l'entrada d'estelades al Camp Nou?

El FC Barcelona no recorrerà contra la sanció de 30.000 euros que li va imposar la UEFA per l'exhibició de banderes estelades dels seus aficionats en la final de la lliga de campions de Berlín. El Barça ha decidit que és millor pagar la multa i obrir una via de diàleg amb l'organisme europeu per evitar que el club torni a ser multat en un futur. I ho ha decidit tot i que quan la UEFA li va imposar la multa, el 23 de juliol, va mostrar la seva indignació i va assegurar que estava disposat a lluitar per la llibertat dels seus aficionats a l'hora d'expressar la seva opinió en els camps de futbol.

I al final, res de res. Ni lluita, ni insubmissió. Submissió. Abaixar el cap, callar i pagar. El Barça ha de fer veure a la UEFA que no hi ha res de dolent a omplir amb estelades les grades, ni amb els crits d'“independència” en el minut 17.14 dels partits. Li ho ha de fer veure mostrant-se ferm en les conviccions que han fet que el club sigui el que és. La final de Berlín no va ser el primer partit en què els aficionats mostraven estelades. Ni serà l'últim, digui el que digui la UEFA. O és que el Barça té la intenció d'impedir l'entrada d'estelades al Camp Nou quan la Champions torni al coliseu blaugrana? Catalunya viu un moment clau de la seva història, i el Barça n'és un gran ambaixador. I els seus aficionats, el seu exèrcit pacífic que mostra arreu del món la seva bandera de lluita, l'estelada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)