Editorial

L'EDITORIAL

Un Barça desequilibrant i desequilibrat

L'equip de
Luis Enrique va mostrar dues cares:
el seu immens potencial ofensiu i els seus greus problemes defensius

El quart títol del Barça en aquest any 2015 va arribar de manera agònica en un partit en què l'equip de Luis Enrique va mostrar dues cares: el seu immens potencial ofensiu i els seus greus problemes defensius. Dit d'una altra manera, el Barça d'aquesta pretemporada no s'ha oblidat de fer gols –sobretot des que s'ha incorporat Messi–, però ha perdut la solidesa defensiva de la temporada anterior, en què va ser l'equip menys golejat de la lliga. El 5-4 de dimarts a Tbilisi evidencia que, en aquests moments, tenim al davant un Barça tant desequilibrant com desequilibrat. Un Barça que marca gols amb tanta facilitat com els rep. Un Barça que quan s'hi posa és molt difícil d'aturar, però que quan aixeca una mica el peu de l'accelerador pateix molt. Fins i tot per mantenir tres gols d'avantatge.

Tenim present que estem en la pretemporada, però aquest any la pretemporada del Barça és atípica, perquè en una setmana l'equip s'ha de jugar dos títols. S'ha de jugar els títols al mateix temps que es va rodant i que intenta recuperar les dinàmiques positives de la temporada passada, especialment al darrere, on sempre costa més agafar el punt ideal. Malgrat tot, la supercopa d'Europa ja és al sac i ara espera un Athletic amb ganes de revenja en la supercopa espanyola. L'Athletic, i més a San Mamés, no és un rival per donar-li peixet com es va fer a Tbilisi amb el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)