Editorial

L'EDITORIAL

Sort i festa blaugrana a Mònaco

A més del sorteig de la Champions, a Mònaco es va escriure un capítol més de la llegenda de Leo Messi

Bayer Leverkusen, Roma i BATE Borisov. La primera etapa del camí del Barça en l'intent de revalidar el títol de la lliga de campions va quedar marcat ahir en el sorteig que es va fer a Mònaco. L'equip de Luis Enrique jugarà en un grup en què no hauria de patir per assegurar-se no només la classificació per als vuitens de final, sinó també el primer lloc del grup. A priori, cap dels tres equips contra els quals jugarà el Barça no té el potencial de l'actual campió d'Europa, tot i que es tracta de dos equips amb història –Bayer Leverkusen i Roma– i un altre –BATE– que implica un llarg desplaçament fins a Bielorússia. Si tenim present que el Barça no pot comptar amb els seus fitxatges –Arda Turan i Aleix Vidal– fins al gener, benvingut sigui aquest sorteig.

A més del sorteig de la Champions, a Mònaco es va escriure un capítol més de la llegenda de Leo Messi. L'argentí va rebre el premi de millor jugador d'Europa –que ja va rebre el 2011, i Iniesta el 2012– i va fer un pas més cap a guanyar una altra Pilota d'Or a final d'any. Messi també va rebre el guardó al millor gol de la Champions 2014/15 –el segon contra el Bayern en les semifinals–. La festa blaugrana, amb homenatge al club per haver arribat a la cinquena Champions, es va completar amb el premi a Ter Stegen per la millor aturada de la Champions –a Lewandowski, en la tornada de les semifinals a Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)