Editorial

L'EDITORIAL

I Florentino es queda amb les ganes

El Madrid i Florentino estan tan acostumats a fer el que els dóna la gana que segur que van pensar que el United cediria

Florentino Pérez i el Real Madrid es van quedar amb un pam de nas. El fitxatge de David de Gea haurà d'esperar, si és que algun dia es fa. Després de mesos i mesos de marejar la perdiu amb la incorporació del porter del Manchester United, el Real Madrid va fer tard per uns minuts i no va ser a temps de presentar la documentació de De Gea. Tot els milions i la prepotència que acostuma a gastar Florentino Pérez no van servir de res, i el termini per poder fer fitxatges es va tancar sense que el club blanc hagués complert els tràmits.

El Real Madrid culpa el Manchester United de la frustració que va viure dilluns a la nit. Potser sí que el club anglès va filar molt prim amb els terminis, però el Madrid hauria de tenir clar que és el club comprador el que té pressa. Especialment quan el club venedor no tenia ni la intenció ni la necessitat de vendre. El Real Madrid i Florentino Pérez estan tan acostumats a fer el que els dóna la gana que segur que van pensar que el United cediria, que Keylor Navas cediria i que, com sempre, se sortirien amb la seva. Doncs aquest cop, no. El Real Madrid va fer dilluns un ridícul mundial. Florentino s'ha quedat sense poder lluir un nou fitxatge –tenien prevista la presentació per a aquest migdia– i haurà de cedir un lloc tan clau com és la porteria de l'equip a un jugador –Keylor Navas– que, ho va deixar molt clar, no volia a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)