Editorial

L'EDITORIAL

De Roma a Milà per a una nova Champions

Tres victòries en tres partits en l'inici
de la lliga certifiquen que els blaugrana estan en un bon moment

De Roma a Milà. Aquest seria el camí, la via, ideal per a la temporada europea del Barça. De Roma a Milà, perquè el campió comença aquest vespre la defensa del títol de la Champions a la capital italiana i la final es disputarà el 28 de maig de l'any vinent a l'estadi de San Siro, a Milà. I és que per a un campió, l'objectiu ha de ser arribar fins a l'últim partit, el que decideix el títol. Primer arribar-hi i després guanyar-lo. Una fita, revalidar el títol, que ningú ha aconseguit i que l'entrenador del Barça, Luis Enrique, va reconèixer ahir que no era una pressió sinó un estímul per al seu equip. Un Luis Enrique que també va assumir que el Barça surt com a favorit: “M'agrada retre el respecte necessari a l'anterior campió. En aquest cas, nosaltres, fins que rodi la pilota, som favorits.”

Per al Barça la pilota comença a rodar a l'Estadi Olímpic de Roma, allà on es va completar el primer triplet del club, el maig del 2009. I el Barça hi arriba preparat. Tres victòries en tres partits en l'inici de la lliga –amb triomfs a San Mamés i el Calderón– certifiquen que els blaugrana estan en un bon moment. I tenen Messi. L'argentí ja va demostrar en una estona al Calderón de què és capaç, fins i tot tornant d'un viatge transoceànic, sense haver-se entrenat i hores després d'haver estat pare. Ahir li van tornar a preguntar si Messi és el millor del món i Luis Enrique ho va deixar clar: el millor del món i de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)