Editorial

L'EDITORIAL

I el Barça va perdent jugadors

Els títols no es guanyen fins a la primavera, però es poden anar perdent de mica en mica. La plantilla haurà de fer un sobreesforç

El Barça no està tenint sort aquesta temporada amb les lesions. Gairebé surt a lesionat per partit. L'últim, Rafinha, en el partit de dimecres de la lliga de campions a Roma. La lesió del brasiler –trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret– l'obligarà a passar per la sala d'operacions i es podria perdre tota la temporada. En el millor dels casos, podria tornar per als últims partits.

Les lesions sempre provoquen problemes als equips, que en el cas del Barça d'aquesta temporada es veuen agreujats per la sanció de la FIFA que li impedeix donar cap jugador d'alta fins que no es compleixin els terminis del càstig. Això va fer que el Barça comencés la temporada amb una plantilla curta, encara més després de la marxa de Pedro, que ha anat perdent efectius per culpa de les lesions. D'aquesta manera, Luis Enrique ha hagut de fer diverses combinacions en la defensa i ara les haurà de fer al mig del camp, que amb la baixa de Rafinha queda sota mínims.

Arda Turan i Alex Vidal estan a la recambra, però no estaran disponibles fins al mes de gener. Fins llavors, el Barça té un munt de compromisos que cal tirar endavant per no comprometre el seu futur en les competicions. Els títols no es guanyen fins a la primavera, però es poden anar perdent de mica en mica. La plantilla del Barça haurà de fer un sobreesforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)