Editorial

L'EDITORIAL

Aquest cop no va ser possible remuntar

El 2-0 va ser una llosa impossible de superar. I això que els blaugrana van xutar a porta fins a 28 vegades, amb tres pals

El Barça se'n va sortir de manera agònica en el primer partit sense Messi, dimarts contra el Bayer Leverkusen en la lliga de campions. Quan tot semblava perdut, els jugadors de Luis Enrique van ser capaços de capgirar el resultat contra un equip que els va dominar en el joc durant molts minuts. Ahir, a Sevilla, segurament el Barça va ser millor que el seu rival durant la major part del partit, però va acabar perdent. Ahir els blaugrana van tornar a tenir uns minuts absolutament espessos, especialment en defensa, i el seu rival ho va saber aprofitar per fer dos gols en sis minuts. El 2-0 va ser una llosa impossible de superar per al Barça. I això que els blaugrana van xutar a porta fins a 28 vegades, amb tres pals inclosos. La conclusió, però, és que l'equip de Luis Enrique només va ser capaç de batre el Sevilla des del punt de penal. Luis Enrique va qualificar d'increïble el fet que el seu equip només marqués un gol tot i tenir les claríssimes ocasions que va tenir, però la realitat és aquesta. Si aquesta temporada ja costava marcar gols tot i jugar Messi, ara que s'han d'afrontar els partits sense l'argentí, la tasca es presenta encara més complicada. Ara hi ha aturada per les seleccions. Dues setmanes sense futbol que es faran molt llargues a can Barça. Tant com les setmanes que el Barça haurà d'estar encara sense poder disposar del millor jugador del món.