Editorial

L'EDITORIAL

La bona salut de l'esport català femení

L'èxit respon a l'esforç diari dels gestors, els entrenadors i les esportistes dels clubs catalans, que lluiten contra els elements

La salut de l'esport català viu un dels millors moments de tota la seva història. Aquest curs, vuit equips catalans femenins lluitaran en les competicions europees de quatre esports, un símptoma inequívoc del bon moment que viuen. Mai abans tants equips havien obtingut la classificació per a la cita continental i només cinc vegades s'havia arribat al nombre de quatre esports: bàsquet, futbol, waterpolo i hoquei sobre patins. L'èxit dels esports d'equip respon a l'esforç diari dels gestors, els entrenadors i les esportistes dels clubs catalans, que lluiten contra la crisi, l'escassa difusió mediàtica i els pals a les rodes de la legislació esportiva espanyola. En aquest sentit, cal subratllar el valor i la dificultat del títol de la primera divisió de bàsquet aconseguit per l'Spar Citylift Girona, que li ha obert el cel europeu. El Barça de futbol també juga a Europa i el CN Sabadell, el CN Sant Andreu i el CN Mataró han accedit a les competicions de waterpolo. En hoquei sobre patins, el Generali Palau de Plegamans va guanyar la seva primera OK Lliga i lluitarà entre els millors. També hi seran el CP Voltregà i el CP Manlleu. Tots plegats, han de fer mans i mànigues per obtenir els recursos per assegurar les seves participacions. Malauradament, en els darrers anys, Catalunya ha hagut de lamentar casos de renúncies europees per motius econòmics que ara, per sort, s'han pogut evitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)