Editorial

L'EDITORIAL

Neymar respon generant joc i marcant gols

Quan torni Messi, amb aquest Neymar i aquest Luis Suárez, els culers s'ho tornaran a passar molt i molt bé

Quan Messi va caure lesionat en el partit de lliga contra Las Palmas i es va saber que estaria un parell de mesos de baixa, totes les mirades es van posar en Neymar. Sense el millor jugador del món a la gespa, el brasiler havia d'assumir una major responsabilitat en el joc del Barça i intentar que la baixa de l'argentí es notés com menys millor. Sis setmanes després, és més que clar que Neymar no s'ha amagat i que ha fet el pas endavant que tots els culers li demanaven. Ho ha fet marcant gols –vuit gols en set partits des que Messi no hi és– i també donant joc i assistències als seus companys –sis passades de gol, tres en la lliga i tres en la lliga de campions.

És clar que Neymar no està sol en aquest Barça que pateix lesió rere lesió, i que altres jugadors com Luis Suárez i Sergi Roberto també han respost molt positivament a la nova situació, però era molt important que Neymar fos capaç de fer el que està fent. Quan s'analitza el seu rendiment és impossible ignorar tot el que va envoltar la seva arribada al Barça i les conseqüències que encara se'n deriven. Que Neymar hagi estat capaç, tant la temporada passada com aquesta fins ara, de dedicar-se a jugar, i jugar molt bé, a futbol, diu molt de la seva qualitat i també de la seva professionalitat. Quan torni Messi, amb aquest Neymar i aquest Luis Suárez, els culers s'ho tornaran a passar molt i molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)