Editorial

L'EDITORIAL

L'esport es bolca amb París

Ahir i avui tots serem parisencs, però no hem d'oblidar les víctimes que aquest mateix terror provoca cada dia arreu del món

El món de l'esport es va bolcar ahir amb les víctimes dels atemptats de divendres a la nit a París i amb tot França i els francesos. L'esport es va paralitzar gairebé totalment ahir a França, però d'arreu del món van arribar gestos de suport i de complicitat provinents dels esportistes, els clubs i els organismes esportius. Els esportistes famosos i els grans clubs van omplir les xarxes socials de mostres de condol, però també van ser molts els esportistes anònims i els clubs modestos que van deixar constància de la seva solidaritat amb les víctimes.

I és que no hi ha paraules per descriure el que es va viure divendres a la nit a París. Ningú se'n pot sentir aliè. Homes i dones, joves i grans van veure com totes les seves il·lusions i esperances desapareixien en un instant.

Cal exigir fermesa, però també serenitat i responsabilitat per part de les autoritats responsables davant el repte del terror gihadista. Un terror que ara ha colpejat –per segona vegada en aquest 2015– París, al cor d'Europa, però que causa víctimes dia rere dia a llocs com ara Síria i l'Iraq, països on els gihadistes imposen la seva llei amb una brutalitat immensa contra tots aquells que no pensen com ells. Ahir, avui i demà tots serem francesos o parisencs. És el que toca. Però no hem d'oblidar les víctimes que aquest mateix terror provoca cada dia arreu del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)