Editorial

L'EDITORIAL

El camí europeu passa pel Palau

En les cinc jornades de la lliga de campions que falten, rebrà els equips que ara són segon, tercer i quart del seu grup

El Barça d'handbol continua ferm en la lliga de campions, una competició en què troba tota la competència i la dificultat en els partits que juga que no troba en una lliga Asobal que domina amb mà de ferro. Ahir, l'equip de Xavi Pascual va guanyar a la pista del cuer del grup B, el Kolding danès, i es referma en el lideratge amb dos punts més que l'únic equip que l'ha derrotat en aquesta competició, el Rhein-Neckar alemany.

El nou format de la lliga de campions, que agrupa els setze millors equips –dels 28 participants– en dos grups en què el premi per acabar primer és evitar l'eliminatòria de vuitens de final, està provocant una lluita aferrissada. El Barça té a les seves mans aconseguir el premi, ja que en les cinc jornades que encara resten rebrà al Palau els equips que ara són segon (Rhein-Nekar), tercer (Kielce) i quart (Szeged), i viatjarà a les pistes del penúltim (Kristianstad) i l'antepenúltim (Montpeller). El factor Palau, doncs, serà vital en el futur del Barça en la màxima competició europea. La propera cita serà dissabte contra el Kielce polonès –amb el qual va empatar en l'últim segon en la primera volta, a Polònia–. Després, la Champions s'aturarà fins al mes de febrer a causa de la disputa del campionat d'Europa de seleccions. Llavors serà l'hora de l'esprintada final cap a una nova final a quatre, a Colònia, per mirar de defensar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)