Editorial

L'EDITORIAL

No és la millor manera d'anar cap al Japó

Un 2-2 que mesos enrere va ser una anècdota per a un Barça que ja era campió, ara ha fet perdre dos punts importants

El Barça no va fer la feina ahir al Camp Nou contra el Deportivo. El 2-2 contra els gallecs, el tercer empat consecutiu dels blaugrana en una setmana, no és precisament el millor resultat per marxar cap al Japó a disputar el mundial de clubs. Tampoc el joc que van fer els homes de Luis Enrique, evidentment, que sembla que de sobte hagin perdut aquella facilitat per fer gols de les últimes setmanes. Ahir el Barça no va jugar bé, atrapat en el sistema del Deportivo, però va entrar en la recta final del partit amb un 2-0, fruit de la transformació d'una falta de Messi i d'un xut de fora de l'àrea de Rakitic.

El 2-0, que semblava que tancava el partit i que permetia que el Barça marxés cap al Japó mantenint, com a mínim, el seu avantatge al capdavant de la lliga, va ser realment el principi de la fi. El Deportivo va repetir el que va fer en la cloenda de la lliga passada i que li va permetre salvar la categoria. No es va rendir i va buscar el 2-1 que fes dubtar el Barça. El va fer i la resolució va ser la mateixa que en l'última visita dels gallecs al Camp Nou. Un 2-2 que mesos enrere va ser una anècdota per a un Barça que ja era campió, però que ara ha fet perdre dos punts molt importants a l'equip. I ha generat dubtes als aficionats abans de l'última gran cita de l'any. El canvi de xip, del qual ahir parlaven alguns jugadors blaugrana després del partit, és del tot urgent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)