Editorial

L'EDITORIAL

El Barça també triomfa fora del camp

És positiu que el Barça aprofiti els seus èxits i la projecció mediàtica de les seves estrelles per fer-se més gran

Leo Messi, millor jugador; el FC Barcelona, millor equip; Josep Maria Bartomeu, millor president, i el FC Barcelona, club més mediàtic. Com no podia ser de cap altra manera, el Barça va ser el gran triomfador de la gala dels Globe Soccer Awards que es va fer ahir a Dubai, als Emirats Àrabs. Els èxits esportius del 2015, amb el triplet, que inclou la Champions, i el mundial de clubs, es van traduir en el reconeixement d'uns premis que s'entreguen des del 2010 i que compten amb el suport de la FIFA, la UEFA i l'ECA –Associació de Clubs Europeus–. Tot i això, Luis Enrique –absent en la gala– no va guanyar el premi al millor entrenador, que va ser per al seleccionador belga, Marc Wilmots.

En tots els premis que s'atorguen de part d'un jurat, hi ha una bona part de subjectivitat i el món de l'esport no n'és pas una excepció. Els Globe Soccer Awards no són la Pilota d'Or de la FIFA o el premi a millor jugador de la UEFA, però en aquest món globalitzat han aconseguit un prestigi tot i la seva joventut. És positiu, doncs, que el Barça aprofiti els seus èxits en els terrenys de joc i la projecció mediàtica de les seves estrelles per fer-se més gran. Tinguem present que un dels premis que ha rebut el Barça és el de club més mediàtic i que tot el que s'emporta el Barça no ho guanyen els seus rivals en el repartiments de l'immens pastís econòmic que mou el futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)