Editorial

L'EDITORIAL

Un futbol esplèndid, un gran resultat

L'equip de Luis Enrique ja ha demostrat sobradament que sempre vol guanyar, hi hagi o no un rècord a batre

El Barça va agradar i es va agradar dimecres al Camp Nou contra el València. Després d'uns quants partits en què el joc de l'equip no acabava de convèncer, malgrat que s'acabava guanyant, els homes de Luis Enrique van tornar a conjuminar les dues coses: van jugar un futbol meravellós i van aconseguir un gran resultat. El 7-0 final de l'anada de les semifinals de la copa va deixar clar que quan el Barça va a totes, és molt difícil aturar-lo i si el rival ni tan sols hi posa intensitat –amb o sense faltes– se'n pot emportar set.

Queda el partit de tornada, però sembla evident que un 7-0 és gairebé impossible de remuntar i que el Barça ja pot aparcar la copa fins a la final del mes de maig. Serà la sisena final de les últimes vuit temporades i una confirmació més, per si li feia falta a algú, que aquests jugadors no es cansen mai de guanyar.

El Barça tornarà a jugar diumenge al migdia al camp del Llevant. Un estadi on ha guanyat dues lligues en els últims anys i on si no perd, igualarà les 28 jornades invicte del Barça 2010/11 de Pep Guardiola. Dimecres contra el València va igualar les 27 jornades sense perdre del Barça 1973/74 de Rinus Michels. El que compta són els títols al final de la temporada, però aquests rècords també ajuden a fer gran un equip. I el de Luis Enrique ja ha demostrat sobradament que sempre vol guanyar, hi hagi o no un rècord a batre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)