Editorial

L'EDITORIAL

Galca continua, si més no, fins dissabte

Ara només cal que les paraules es converteixin en fets i que l'equip canviï totalment a Mestalla i guanyi

Constantin Galca continua sent l'entrenador de l'Espanyol. El tècnic romanès estava més fora que dins després de l'humiliant 0-5 de dilluns a la nit a Cornellà-el Prat contra la Real Sociedad, però el suport dels jugadors ha fet que el consell d'administració del club hagi donat a Galca una nova oportunitat. L'última, segurament, de manera que Galca podrà dirigir l'Espanyol dissabte a Mestalla contra el València en un partit dramàtic es miri com es miri. Si la continuïtat de Galca penja d'un fil, la situació del seu company de professió, Gary Neville, no és gaire millor.

Galca estava sentenciat quan els màxims responsables del club que són a Barcelona es van reunir amb els capitans, que, de manera sorprenent vistos els precedents, van donar suport al tècnic. Ara només cal que les paraules es converteixin en fets i que l'equip canviï totalment a Mestalla i guanyi. Si no, simplement s'haurà perdut una setmana, un partit i tres punts que es poden trobar a faltar al final de la temporada.

Segur que el nou propietari de l'Espanyol no s'esperava tot el que ha passat al seu nou club quan va aterrar a Catalunya. Les seves paraules sobre el possible futur europeu de l'equip sonen ara com una declaració feta més amb el cor que amb el cap, amb la intenció d'il·lusionar els aficionats i sense gaire reflexió prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)