Editorial

L'EDITORIAL

I 23 mesos després pensen en Messi

L'entrenador del Barça, campió la temporada 2014/15 i líder de la 2015/16, no ha estat el millor en cap mes?

Els premis individuals, en els esports d'equip en general i en el futbol en particular, s'han de relativitzar. Quedem-nos en el futbol i recordem les mil i una discussions que hi ha, any rere any, a l'hora d'atorgar la Pilota d'Or.

La temporada 2013/14 la lliga espanyola va començar a atorgar els premis de millor jugador i entrenador del mes, tant en la primera com en la segona divisió. Són dues temporades –de setembre a maig, nou mesos– completes i el que ja hem passat d'aquesta. En total s'han atorgat 23 distincions de jugador del mes. I ahir, Leo Messi, Pilota d'Or 2015 –per esmentar només l'última–, va rebre per primer cop aquesta distinció. Però és que el primer blaugrana a rebre el premi va ser Neymar, el novembre passat. I això que el Barça va ser subcampió de la lliga 2013/14 i campió de la 2014/15. Doncs res de res. Els dos premis corresponen a la 2015/16. I d'entrenadors culers, zero. Es miri com es miri, s'agafi com s'agafi, és impresentable aquesta absència de jugadors del Barça en la llista de premiats. Messi i Neymar a part, mai Iniesta, Busquets, Piqué o Luis Suárez han estat els millors en un d'aquests 23 mesos? L'entrenador del Barça, campió 2014/15 i líder 2015/16, no ha estat el millor en cap mes? Una cosa és que relativitzem els premis, que els donem més o menys importància, i una altra, que ens agradi que ens prenguin el pèl.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)