Editorial

L'EDITORIAL

Tres punts més i un partit menys

Dimarts
serà una altra història i no hi ha cap motiu per no pensar que tornarem a veure la millor versió del Barça en
la Champions

Tres punts més al sac i un partit menys per jugar. Això és el que va fer ahir al Barça i el que tots els culers signarien ara mateix que fes cada jornada fins que les matemàtiques diguin que l'equip de Luis Enrique és el campió de la lliga. L'Atlético de Madrid i el Real Madrid començaran avui els seus partits contra el Vila-real al Calderón i a Màlaga a nou i deu punts dels blaugrana, sabent que han de guanyar, que un empat, sumar un punt, és gairebé com perdre i, tal com està la classificació, significaria començar a dir adéu al campionat.

El dos equips madrilenys estan obligats a fer avui el mateix que va fer el Barça ahir: guanyar. Amb més o menys futbol, amb més o menys brillantor, però han de guanyar. El Barça va guanyar ahir 1-2 a Las Palmas més o menys com ho havia fet als camps del Llevant (0-2), i el Màlaga (1-2) i fins i tot dimecres a Gijón (1-3) en les últimes setmanes, amb no gaire futbol però molt d'ofici. Són aquells partits en què el Barça, històricament, no se'n sortia i li acabaven costant les lligues. El Barça de Luis Enrique ha demostrat sobradament el que és capaç de fer –el 6-1 al Celta, sense anar més lluny– i dimarts torna la Champions contra l'Arsenal. El partit d'ahir s'havia de guanyar. I es va fer.
Dimarts serà una altra història i no hi ha cap motiu per no pensar que tornarem a veure la millor versió del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)