Editorial

L'EDITORIAL

L'Eurolliga de bàsquet, en joc al Palau

El perill és que avui no hi hagi la temperatura ambiental que s'ha generat amb la visita dels últims rivals mediàtics
del Barça

El Barça té avui un partit de tot o res al Palau Blaugrana. D'aquells que marquen una temporada, perquè una derrota per quatre punts combinada amb triomfs del Khimki i el Madrid el farien fora avui mateix dels quarts de final de l'Eurolliga. I els blaugrana, que no són el club amb més recursos de l'Eurolliga, tenen nivell esportiu i econòmic per considerar que l'objectiu a Europa continua sent superar el Top 16.

L'anàlisi equànime no ha de ser, però, basada en els temors. El Barça sap que si guanya els dos partits que li queden (l'últim és a la pista del cuer, el Zalgiris) serà a quarts, cosa que no poden dir tots els seus rivals, inclòs el Madrid, que, a més, té uns rivals més durs.

Però en el partit d'avui hi ha un perill. El rival no és ni l'Olympiacòs, ni el CSKA, ni el Madrid i la seva estrella no es diu Spanoulis, De Colo ni Rudy. Avui visita el Palau el Bamberg, el campió alemany, gairebé un nouvingut a l'elit que tot just disputa l'Eurolliga per setena vegada i que mai no ha passat a quarts. Tampoc té cap estrella mediàtica, tot i que del base Wanamaker se'n sentirà parlar. Però és un gran grup. I el perill és que no se'l valori prou i que el Palau no ofereixi ni l'assistència ni la temperatura ambiental dels últims compromisos. I un cop s'han fet tres esforços per arribar fins aquí, si l'equip necessita una altra empenta, se li ha de poder donar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)