Editorial

L'EDITORIAL

Anoeta és un malson per al Barça

Des que va tornar a la primera divisió, el Barça no ha estat capaç de guanyar mai al camp de la Real Sociedad

El Barça torna avui a Anoeta, on no guanya des del maig del 2007, quan va guanyar la Real Sociedad per 0-2 en la 33a jornada d'una lliga que no va conquerir. Des de llavors el Barça ha jugat cinc cops a Anoeta en partit de lliga amb un balanç d'un empat i quatre derrotes i un cop en la copa, amb un altre empat. Com deia ahir Luis Enrique, cap altre equip presenta uns números com a local contra el Barça com l'equip de Sant Sebastià.

La Real Sociedad va estar a segona divisió des de la temporada 2007/08 fins a la 2009/10, i des que va tornar a primera, el Barça no ha estat capaç de guanyar-la mai a casa. Realment són unes dades difícils d'explicar, i més encara en una època d'un Barça tan competitiu. Ni Guardiola, ni Tito Vilanova, ni el Tata Martino ni Luis Enrique han pogut guanyar a Anoeta. Un camp, com destacava ahir l'entrenador blaugrana, amb una bona gespa i un equip, la Real Sociedad, que habitualment juga i deixa jugar.

Sigui com sigui, el Barça hauria de trencar avui aquestes estadístiques. Anoeta és una veritable revàlida per a un equip que ha afluixat en les últimes jornades de lliga i que no pot badar més si no es vol complicar la recta final d'una lliga que més d'un es pensava que seria una passejada. Sense Suárez, Messi i Neymar han de ser decisius. I a sobre, sense oblidar que dimecres espera l'Atlético en la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)