Editorial

L'EDITORIAL

Un partit més cap al títol de lliga

Si hi ha algun resultat inesperat, millor, però l'obligació del Barça de guanyar el Betis no depèn del que facin els seus rivals

Des que fa perdre contra el València al Camp Nou i l'Atlético de Madrid el va atrapar i el Real Madrid es va quedar a un punt, tots els partits que juga el Barça són exactament iguals: els ha de guanyar. Per història i potencial, el Barça ha de sortir a guanyar sempre, però des de la derrota contra el València i amb cinc partits de lliga encara per disputar, l'obligació de guanyar no és negociable. Tots els culers, Luis Enrique el primer, tenen clar des de la dolorosa nit contra el València, que per ser campió de lliga el Barça haurà de guanyar tots els partits. Després pot passar qualsevol cosa, però l'equip de Luis Enrique ha de guanyar.

Ho va fer a la Corunya i contra l'Sporting al Camp Nou, amb un balanç de 14 gols a favor i cap en contra. Unes xifres impressionants que no serviran de res si no es guanya aquest vespre al Benito Villamarín contra el Betis. Luis Enrique deia ahir que era molt optimista per com estava responent l'equip en aquesta minilliga de cinc jornades. Avui arriba la tercera etapa. I com la setmana passada, el Barça jugarà després del Real Madrid i de l'Atlético. Si hi ha algun resultat inesperat, millor, però l'obligació del Barça de guanyar el Betis no depèn del que facin els seus rivals pel títol. El ple al 15 assegura el títol de lliga i ara no es pot fallar. Betis, Espanyol i Granada és la via del Barça cap a revalidar el títol de campió de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)