Editorial

L'EDITORIAL

Jornada agredolça en l'handbol

Segurament mai un títol de lliga haurà estat tan poc celebrat com aquest, i és realment injusta aquesta coincidència

El Barça d'handbol no va poder remuntar ahir a la tarda els cinc gols d'avantatge que el Kiel va obtenir en l'anada dels quarts de final de la lliga de campions i va quedar fora de la final a quatre de Colònia. El Barça, doncs, no podrà defensar el títol que va guanyar brillantment la temporada passada. L'eliminació es va viure amb molta tristesa en un Palau Blaugrana on els aficionats van donar suport a l'equip de Xavi Pascual fins a l'extenuació. Guanyar la màxima competició europea és sempre el gran objectiu de l'handbol blaugrana, i la decepció era evident.

Un parell d'hores després, la derrota del Naturhouse la Rioja a la pista de l'Ademar de Lleó donava el sisè títol de la lliga Asobal al Barça. Segurament mai un títol de lliga haurà estat tan poc celebrat com aquest, i és realment injusta aquesta coincidència, perquè el Barça ha treballat molt durant tota la temporada per guanyar la competició estatal –malgrat la seva evident superioritat, els partits s'han de tirar endavant– i es mereixia poder celebrar el títol de campió.

La jornada europea de l'handbol català va tenir la creu al Palau Blaugrana i la cara a Dinamarca, a Silkeborg, on el Fraikin Granollers va fer valer l'avantatge que tenia i es va classificar per jugar la final a quatre de la copa EHF. Tot un èxit per a l'històric equip vallesà, que és tot un clàssic en les competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)