Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol ja respira amb tranquil·litat

Els aficionats de l'Espanyol, amb la tranquil·litat de la salvació virtual no volen que l'equip es desendolli al Camp Nou

L'Espanyol va segellar ahir virtualment la permanència a primera divisió amb la victòria mínima contra el Sevilla. Dues jornades abans del final de la lliga, els blanc-i-blaus sumen 40 punts, cinc més que l'equip que marca la zona de descens. Amb sis punts en joc, molt malament haurien d'anar les coses a l'Espanyol per no continuar jugant a primera divisió la temporada vinent. Una permanència que és clau perquè el projecte del nou propietari del club blanc-i-blau, Chen Yansheng, es pugui portar a terme. Ahir, per a l'Espanyol, hi havia molt més en joc que un simple resultat esportiu. Era el futur, el que estava en joc.

L'1-0 d'ahir a Cornellà-el Prat fa que l'Espanyol pugui afrontar el derbi contra el Barça de diumenge vinent al Camp Nou sense la pressió que tindria en cas que necessités els punts. Una pressió que sí que tindrà l'equip de Luis Enrique, que sap que si guanya els dos partits que li queden –igual que ja ha fet contra el Deportivo, l'Sporting i el Betis– serà el campió facin el que facin l'Atlético i el Real Madrid. Els aficionats de l'Espanyol, amb la tranquil·litat de la salvació virtual, no volen que l'equip es desendolli al Camp Nou i al final del partit demanaven als seus la reedició de l'anomenat Tamudazo de la temporada 2006/07, quan l'Espanyol va privar el Barça de guanyar la lliga. El derbi de diumenge promet, i molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)