Editorial

L'EDITORIAL

I el somni del Leicester es fa realitat

El triomf del Leicester és una d'aquelles coses meravelloses que passen
de tant en tant en el món de l'esport professional

El Leicester ja ha conquerit la Premier League. El modest equip que dirigeix el veterà tècnic italià Claudio Ranieri, i que és un dels de menor pressupost de la lliga que remena més diners del món, es va coronar campió dilluns a la nit, sense jugar, gràcies a l'empat del Tottenham –l'únic rival que li quedava– al camp del Chelsea. L'eufòria en aquesta ciutat del centre d'Anglaterra es va desfermar quan va acabar el partit de Londres. La nit va ser molt i molt llarga a Leicester, fins ara coneguda en el món del futbol per ser la ciutat de Gary Lineker.

El triomf del Leicester és una d'aquelles coses meravelloses que passen de tant en tant en el món de l'esport professional. Acostumats que els grans sempre s'ho emportin tot, que els foxes siguin els campions d'una lliga que disputen gegants com el Manchester City, el Manchester United, l'Arsenal, el Chelsea i el Liverpool és una gran notícia. Més encara quan ho ha fet amb la base d'un equip que la temporada anterior havia patit fins al final per salvar-se. En el seu onze habitual, només hi ha tres fitxatges d'aquest curs. No es tracta, doncs, d'un modest amb un mecenes al darrere que fitxa jugadors de renom i salta a l'elit de manera artificial. El Leicester disputarà la Champions la temporada vinent i els entrenadors, jugadors i aficionats podran continuar mantenint viu el gran somni d'aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)