Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol de Chen comença a caminar

La trajectòria de l'equip aquesta temporada no es pot imputar al nou propietari, però a partir d'ara és ell qui marca la línia

Amb l'Espanyol ja salvat, ara comença l'hora de la veritat per a Chen Yansheng, el propietari de l'equip. De moment, no se'l pot acusar de res, el projecte que va agafar no era el seu. Sí que s'ha de posar en valor la inversió que ja ha fet, d'uns 100 milions d'euros. Ha endreçat la parcel·la econòmica, el taló d'Aquil·les del club, i es respira una certa il·lusió entre l'afició amb el nou projecte, sobretot després del trist paper de l'equip les últimes temporades, tot i que l'objectiu mínim, la permanència, sempre s'ha assolit.

Si Yansheg és llest, i està ben assessorat, segur que fugirà de la imatge de magnats excèntrics que veuen el futbol com un capritx. S'ha vist, per exemple, al València, on Peter Lim va fer grans promeses, però només va fitxar noms i l'equip ha perdut bona part del seu prestigi aquests darrers anys. L'empresari xinès està començant a executar, de moment, una línia esportiva coherent, escoltant els tècnics del club. Es tracta de buscar jugadors de perfil mitjà-alt que elevin el nivell de la plantilla actual. Un nou entrenador amb experiència internacional i una inversió com la que ha promès, d'uns 12 milions, sembla més que correcte per a un equip que ha de començar a mirar cap amunt. El problema, lògicament, serà desfer-se de tots els jugadors que ja no comptaran. Aquesta també serà una prova de foc per a tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)