Editorial

L'EDITORIAL

I el Real Madrid acaba com va començar

Un gol en fora de joc i un penal fallat han acabat marcant la línia entre l'èxit i el fracàs del Real Madrid aquest any

El Real Madrid ja té l'onzena copa d'Europa de la seva història. I seguint la línia que ha marcat la seva trajectòria en la lliga de campions 2015/16, en què no s'ha trobat cap equip amb cara i ulls fins a arribar a la final, la va guanyar en els penals, després de fer un joc més aviat discret i havent marcat el seu únic gol durant el partit en un fora de joc de Sergio Ramos que l'àrbitre no va veure. Al capdavall, però, la copa se'n va cap a Madrid i els blancs salven d'aquesta manera una temporada que podia haver acabat en blanc i en què ara podran treure pit dient que són els millors. Un gol en fora de joc i un penal fallat han acabat marcant la línia entre l'èxit i el fracàs.

La final d'ahir a San Siro no passarà a la història per la seva qualitat futbolística, encara que això li importa un rave al que acaba aixecant la copa. El Madrid ho va tenir tot de cara, com sempre, amb el gol il·legal i la posterior errada de Griezmann en el penal que podia haver estat l'1-1. L'Atlético va acabar empatant, però no va ser en cap moment aquell equip sòlid que havia eliminat al Barça i el Bayern, sense anar més lluny. I en la tanda de penals, una errada de Juanfran i la nul·la aportació d'Oblak –excel·lent durant el partit– van deixar-ho tot als peus de Cristiano Ronaldo. I el portuguès, que no va fer gairebé res durant 120 minuts, no va fallar en la seva cita amb la glòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)