Editorial

L'EDITORIAL

El Reus fa història i ja és a segona A

La temporada vinent jugarà per primera vegada en els seus 107 anys en la segona divisió A,
la categoria
de plata del futbol

El Reus Deportiu va fer ahir història i la temporada vinent jugarà per primera vegada en els seus 107 anys d'història a segona divisió A, la categoria de plata del futbol espanyol. El 0-3 de la setmana passada a Santander ja presagiava que ahir es viuria una gran festa al camp i a tota la ciutat, i Natxo González i els seus homes no van fallar. Un altre gol de David Haro, ben matiner, va donar tranquil·litat als reusencs i va tocar, i molt, la moral dels càntabres. La festa va esclatar al final, però quan l'àrbitre va xiular ja feia molts minuts que tothom al municipal de Reus celebrava que la temporada 2016/17 el Reus serà de plata.

El Reus, per tant, entra en el món del futbol professional en què ni tan sols somiava fins fa no gaire temps. De fet, el futbol ha viscut a la ciutat a l'ombra dels èxits del Reus Deportiu d'hoquei sobre patins. Sense voler fer comparacions, el futbol de Reus acaba de fer un gran salt endavant.

I tot de la mà d'un tècnic, Natxo Gonález, i d'uns jugadors que han protagonitzat una temporada per emmarcar, sempre en la zona alta de la lliga –tot i que els problemes econòmics van provocar una plantada dels jugadors– i van saber aprofitar l'ocasió, en l'última jornada, per acabar campions i poder-se jugar l'ascens a una única eliminatòria. I no l'han desaprofitada. El Racing era un rival dur, però el Reus ha estat el millor. I ja és a segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)