Editorial

L'EDITORIAL

El tennis català surt reforçat de Roland Garros

El títol de Garbiñe Muguruza, el de Marc López en dobles i
els quarts de final d'Albert Ramos representen un gran èxit

Amb la pletòrica campiona Garbiñe Muguruza de punta de llança després de derrotar dissabte en una final històrica la número u Serena Williams, el tennis català, l'escola catalana de terra batuda, ha sortit reforçada del Roland Garros del 2016. Formada a Barcelona des que tenia 6 anys, a l'Acadèmia Bruguera i amb moltes hores de feina al darrere al costat del tècnic basc Alejo Mancisidor, amb qui va partir peres el curs passat, la catalana establerta des fa pocs temps a Ginebra ha confirmat amb brillantor les expectatives. Ben guiada per l'experimentat entrenador francès Sam Sumyk, tot s'ha de dir, la jugadora de Caracas acumula dues finals de Grand Slam després de perdre, precisament, contra Serena la de Wimbledon de l'estiu passat i es confirma com el relleu de la tricampiona a París d'Arantxa Sánchez Vicario, però amb un estil de joc diametralment oposat.

El tennis català masculí d'alt nivell vivia una etapa gris, però també s'ha revitalitzat. El primer títol de dobles de Grand Slam de Marc López, en la seva nova i recent etapa amb el toledà Feliciano López, representa un estímul. En el quadre individual, Albert Ramos, jugador del RCT Barcelona, però format al Club Tennis Mataró, es va plantar en els quarts de final derrotant el canadenc Milos Raonic, tota una gesta. Marcel Granollers, a més, va arribar fins als vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)