Editorial

L'EDITORIAL

Un exercici de respecte al soci blaugrana

S'agraeix que Josep Maria Bartomeu, el president del FC Barcelona, comparegui avui
davant dels mitjans de comunicació

En un món cada cop més tecnològic, però en què els grans protagonistes de l'actualitat són cada cop més esquerps i inabastables per als mitjans de comunicació, s'agraeix que Josep Maria Bartomeu, el president del FC Barcelona, comparegui avui, sense limitacions de contingut en les preguntes, en una roda de premsa per desgranar l'actualitat blaugrana. El motiu és repassar el grapat de temes i de fronts oberts que té el club: des de la renovació de Neymar, el tema dels patrocinadors, l'estat dels fitxatges, el nou Camp Nou, fins al nom del substitut de Xavi Pascual a la banqueta de l'equip de bàsquet i altres assumptes que seran, com a mínim, preguntats i en menor o major mesura explicats de primera mà pel màxim responsable del club, un exercici democràtic de respecte al soci que hauria de ser normal, però que molts cops no ho és. Només cal fer un cop d'ull a la política espanyola per veure exemples lamentables de negació de preguntes als periodistes i de compareixences virtuals.

També és cert, però, que es va trobar a faltar Bartomeu dimarts en la roda de premsa de comiat de Xavi Pascual, tècnic de la secció de bàsquet durant vuit anys i mig. Malgrat que és evident que el president i la junta han decidit que no segueixi –en tenen tota la legitimitat–, acompanyar-lo en l'adéu públic hauria estat una mostra de reconeixement a la seva dedicació i als dinou títols que ha conquerit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)