Editorial

L'EDITORIAL

Bartomeu aposta pel triomfalisme

Escoltant Bartomeu
es referma
la idea que conviuen
els motius
de felicitat amb episodis més obscurs

Josep Maria Bartomeu va comparèixer ahir per passar balanç de la temporada amb tots els mitjans de comunicació. Que aquest sigui un fet positiu i que contestés les 101 preguntes que li van fer no amaga que si s'exposés més sovint a l'escrutini dels mitjans, la vida del club es podria analitzar amb més profunditat i menys estrès.

Les explicacions de Bartomeu van servir per constatar que, més enllà de la valoració triomfalista del president, en la gestió de la directiva conviuen els motius de felicitat –proporcionats, sobretot, per l'equip de Luis Enrique i per un resultat econòmic de l'exercici que, d'altra banda, no va permetre reforçar l'equip com volia el tècnic– amb assumptes que, més enllà de percepcions més o menys subjectives sobre la fermesa de la junta en algunes actituds, no estan anant pels camins esperats. Casos no resolts com el del primer patrocinador, casos tancats amb un pacte amb la fiscalia amb reconeixement de culpa com el del fitxatge de Neymar i expectatives decebudes com les de la secció de bàsquet, que ara es vol potenciar per la base, una decisió no exempta de risc.

Bartomeu es va mostrar cofoi amb el 7,8 de nota que el soci posa a la seva gestió. Per això confia a sortir reforçat de la qüestió de confiança a què se sotmetrà en la pròxima assemblea de compromissaris. El volàtil estat d'ànim del soci, estretament lligat als resultats del primer equip de futbol, tindrà l'última paraula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)